ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σύγχρονοι επαγγελματικοί χώροι σε στρατηγικές τοποθεσίες της Αθήνας

Η Athens Capital δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης επαγγελματικής δραστηριότητας.


Αίθουσα συνεδριάσεων – Γ’ Σεπτεμβρίου 1ος όροφοςΗ εξέλιξη, η επιτυχία και η ανοδική πορεία μιας επιχείρησης που θα έρθει στις εγκαταστάσεις μας, αποτελεί στόχο και για εμάς.

Τι να προσέξετε λοιπόν στην ενοικίαση επαγγελματικού χώρου; Είναι σημαντικό να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους γύρω από την επικείμενη μίσθωση του επαγγελματικού σας χώρου, όπως τους όρους του μισθωτηρίου, τη διάρκεια του συμβολαίου και φυσικά, το μηνιαίο κόστος. Για παράδειγμα, σχετικά με την διάρκεια της μίσθωσης θα πρέπει να σκεφτείτε όχι μόνο τις τωρινές ανάγκες της εταιρείας, αλλά και τις μελλοντικές. Αν θελήσετε να μισθώσετε επιπλέον εργασιακό χώρο, θα υπάρχει διαθεσιμότητα;

Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξετε στρατηγικά και την τοποθεσία και να ελέγξετε την προσβασιμότητα στα γραφεία της εταιρείας σας γιατί ενδιαφέρει και τους εργαζόμενους, και τους συνεργάτες, και φυσικά τους πελάτες σας.


Με κόστος μηνιαίας μίσθωσης που ξεκινά από 150€, τα ιδιωτικά γραφεία της Athens Capital Business Center προσφέρουν όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα.

Ξεχάστε τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και μειώστε τα έξοδα της επιχείρησής σας. Πλήρως επιπλωμένα και έτοιμα να στεγάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, είναι εξοπλισμένα με άνετες και κομψές θέσεις εργασίας, διαθέτουν κλιματισμό και άπλετο φως από τα μεγάλα παράθυρα, με εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού, θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε όπως ακριβώς θέλετε! Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε και αίθουσες συναντήσεων ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε άνετα τις εκδηλώσεις και τις συσκέψεις σας. Εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο της εκδήλωσης σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Τα ιδιωτικά γραφεία είναι έτοιμα για άμεση χρήση και μπορούμε να σας προσφέρουμε ευελιξία στα συμβόλαια σας ξεκινώντας από τον ένα μήνα, ενώ παράλληλα, διαμορφώνουμε το κόστος σε περίπτωση που χρειάζεστε εργασιακό χώρο μεγαλύτερο των 30τμ. με ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για εσάς.

Πλήρως εξοπλισμένα γραφεία – Τι περιλαμβάνεται: 

  • Πρόσβαση 365 / 24 / 7
  • High Speed Internet
  • Όλα τα έξοδα κοινής ωφέλειας
  • Υπηρεσία καθαρισμού
  • Δωρεάν χρήση των meeting rooms (με κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας)

Στις εγκαταστάσεις μας μπορεί κανείς να εργαστεί σε άνετους και ζεστούς coworking χώρους ή σε ιδιωτικά γραφεία, στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με σύγχρονους, εξοπλισμένους επαγγελματικούς χώρους και γραφεία προς ενοικίαση με όλες τις βασικές παροχές για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.


Σύγχρονοι επαγγελματικοί χώροι σε στρατηγικές τοποθεσίες της Αθήνας

Στο κεντρικό μας κτίριο στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 8, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό Μετρό της Ομόνοιας, θα βρείτε τον ιδανικό χώρο εργασίας σε ένα από τα είκοσι (20) γραφεία μας τα οποία βρίσκονται στους πέντε (5) ορόφους του επαγγελματικού μας κτιρίου.

Πολύ κοντά σε αυτό, στην οδό Πατησίων 48, σε έναν άνετο χώρο σας περιμένουν δύο πλήρως εξοπλισμένα γραφεία για έως και τρεις επαγγελματίες.

Το τρίτο σημείο, βρίσκεται στην οδό Πατησίων 40 & Στουρνάρη 49Α. Επτά (7) ιδιωτικά γραφεία στον 7ο όροφο, με μοναδική θέα στην πόλη. Απολαύστε μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία με άνετο σαλόνι και χώρους υποδοχής στην καρδιά της Αθήνας.