ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ

Φορολογική έδρα εύκολα και οικονομικά στην Athens Capital Business Center

Φορολογική έδρα στην Αθήνα για εταιρείες υπό ίδρυση, Start ups ή ελεύθερους επαγγελματίες


Η Φορολογική έδρα αφορά τις εταιρείες με επιχειρηματική δραστηριότητα όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία στον χώρο της έδρας και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Επίσης, εξυπηρετεί αδρανείς επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να κρατήσουν έδρα αλλά χωρίς να επιβαρύνονται με τα έξοδα που έχει ένας φυσικός χώρος (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα κ.λπ.).

Είναι μία ιδανική λύση για εταιρείες υπό ίδρυση ή ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονται στο σπίτι τους, αλλά και Συλλόγους και Σωματεία. Στις εγκαταστάσεις μας παρέχουμε χώρους κατάλληλους για δήλωση φορολογικής έδρας ή υποκαταστήματος.

Πολλές Start ups που αναζητούν μια πολύ οικονομική λύση επιλέγουν τη δήλωση φορολογικής έδρας μέχρι να κάνουν την έναρξη της εταιρείας ή επιτηδεύματος. Αν η εταιρεία σας έχει την κύρια έδρα της εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδας και χρειάζεστε υποκατάστημα στην Αθήνα, η υπηρεσία της Athens Capital Business Center είναι μία αξιόλογη πρόταση και για εσάς, με πολλά οφέλη:

• Σταθερή Επαγγελματική Διεύθυνση για χρήση όπου την χρειάζεστε (έγγραφα, κάρτες, συναντήσεις, καταχωρήσεις κ.λπ).
• Διαχείριση ιδιωτικής & εταιρικής αλληλογραφίας με απλές ή με courier αποστολές/παραλαβές.
• Δύο (2) ώρες τον μήνα δωρεάν χρήση των αιθουσών συνεδριάσεων.
• Αναβάθμιση της αξιοπιστίας και του κύρους της εταιρείας σας απέναντι σε προμηθευτές και πελάτες.
• Μισθωτήριο συμβόλαιο (για κάθε νόμιμη χρήση).

Φορολογική έδρα – από 58€ + ΦΠΑ / το μήνα

Στις εγκαταστάσεις μας μπορεί κανείς να εργαστεί σε άνετους και ζεστούς coworking χώρους ή σε ιδιωτικά γραφεία, στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με σύγχρονους, εξοπλισμένους επαγγελματικούς χώρους και γραφεία προς ενοικίαση με όλες τις βασικές παροχές για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.