ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ

Φορολογική έδρα εύκολα και οικονομικά στην Athens Capital Business Center

Φορολογική έδρα στην Αθήνα για εταιρείες υπό ίδρυση, Start ups ή ελεύθερους επαγγελματίες


Η Φορολογική έδρα αφορά τις εταιρείες με επιχειρηματική δραστηριότητα όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία στον χώρο της έδρας και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Επίσης, εξυπηρετεί αδρανείς επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να κρατήσουν έδρα αλλά χωρίς να επιβαρύνονται με τα έξοδα που έχει ένας φυσικός χώρος (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα κ.λπ.).

Είναι μία ιδανική λύση για εταιρείες υπό ίδρυση ή ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονται στο σπίτι τους, αλλά και Συλλόγους και Σωματεία. Στις εγκαταστάσεις μας παρέχουμε χώρους κατάλληλους για δήλωση φορολογικής έδρας ή υποκαταστήματος.

Πολλές Start ups που αναζητούν μια πολύ οικονομική λύση επιλέγουν τη δήλωση φορολογικής έδρας μέχρι να κάνουν την έναρξη της εταιρείας ή επιτηδεύματος. Αν η εταιρεία σας έχει την κύρια έδρα της εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδας και χρειάζεστε υποκατάστημα στην Αθήνα, η υπηρεσία της Athens Capital Business Center είναι μία αξιόλογη πρόταση και για εσάς, με πολλά οφέλη:

• Σταθερή Επαγγελματική Διεύθυνση για χρήση όπου την χρειάζεστε (έγγραφα, κάρτες, συναντήσεις, καταχωρήσεις κ.λπ).
• Διαχείριση ιδιωτικής & εταιρικής αλληλογραφίας με απλές ή με courier αποστολές/παραλαβές.
• Δύο (2) ώρες τον μήνα δωρεάν χρήση των αιθουσών συνεδριάσεων.
• Αναβάθμιση της αξιοπιστίας και του κύρους της εταιρείας σας απέναντι σε προμηθευτές και πελάτες.
• Μισθωτήριο συμβόλαιο (για κάθε νόμιμη χρήση).

Φορολογική έδρα – από 58€ + ΦΠΑ / το μήνα

Στις εγκαταστάσεις μας μπορεί κανείς να εργαστεί σε άνετους και ζεστούς coworking χώρους ή σε ιδιωτικά γραφεία, στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας με σύγχρονους, εξοπλισμένους επαγγελματικούς χώρους και γραφεία προς ενοικίαση με όλες τις βασικές παροχές για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Φορολογική Έδρα: Η Καρδιά της Επιχείρησής σας στην Ελλάδα

Κάθε επιχείρηση έχει μια καρδιά, ένα κέντρο όπου όλα ξεκινούν και όπου οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται. Για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αυτό το κέντρο είναι η φορολογική έδρα. Η επιλογή της σωστής φορολογικής έδρας είναι κρίσιμη, καθώς καθορίζει τη φορολογική σας ταυτότητα και επηρεάζει την εικόνα της εταιρείας σας στην αγορά.

Στο Capital Business Center, προσφέρουμε νόμιμες και αξιόπιστες λύσεις για την εγγραφή της φορολογικής σας έδρας. Με την υπηρεσία μας, η επιχείρησή σας θα αποκτήσει μια διεύθυνση σε μια στρατηγική τοποθεσία, προσφέροντας σας πρόσβαση σε γραφεία και αίθουσες συσκέψεων, καθώς και τη δυνατότητα λήψης και αποθήκευσης αλληλογραφίας.

Η φορολογική έδρα που προσφέρουμε δεν είναι απλώς μια διεύθυνση, αλλά ένας πλήρης επαγγελματικός χώρος που ενισχύει την επαγγελματική σας παρουσία και βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το Capital Business Center για μια φορολογική έδρα που αντικατοπτρίζει την αξιοπιστία και την επαγγελματικότητα που θέλετε για την επιχείρησή σας.