Ιδιωτικό γραφείο

Ανακαλύψτε τον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο μας, σε στρατηγική τοποθεσία, στην οδό Πατησίων 48. Διαθέτει 26 θέσεις εργασίας σε έναν άνετο και ανοιχτό χώρο, καθώς και δύο πλήρως εξοπλισμένα γραφεία για έως και τρεις επαγγελματίες.
Πολύ κοντά σε αυτό, στο κεντρικό μας κτίριο στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 8, μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό χώρο εργασίας σε ένα από τα 12 γραφεία μας τα οποία βρίσκονται στον πρώτο και δεύτερο όροφο.
Το τρίτο σημείο, το οποίο στεγάζει γραφεία και διαμερίσματα, βρίσκεται στην οδό Πατησίων 40 & Στουρνάρη 49Α. Επτά ιδιωτικά γραφεία στον 7ο όροφο, με μοναδική θέα στην πόλη. Απολαύστε μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία με άνετο σαλόνι και χώρους υποδοχής στην καρδιά της Αθήνας.

Ιδιωτικά γραφεία με θέσεις εργασίας, άπλετο φως, μεγάλα παράθυρα, άνετα και κομψά. Πλήρως επιπλωμένα και έτοιμα να στεγάσουν την εταιρεία σας. Για τη μέγιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητά σας, υπάρχουν κλειδαριές στις πόρτες και στα συρτάρια. Τα γραφεία μας είναι έτοιμα για άμεση χρήση και μπορούμε να σας προσφέρουμε ευελιξία στα συμβόλαια σας ξεκινώντας από τον ένα μήνα, ενώ παράλληλα, διαμορφώνουμε το κόστος σε περίπτωση που χρειάζεστε εργασιακό χώρο μεγαλύτερο των 30τμ. με ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για εσάς.

ΚΟΣΤΟΣ: Από 250€ έως 410€ / μήνα

Υπηρεσίες ιδιωτικού γραφείου

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Κλιματισμός

Θέρμανση – Ψύξη

Υπηρεσία καθαριότητας

Χρήση Κουζίνας

Ψυγείο – Μηχανή Εσπρέσσο

Δωρεάν χρήση αίθουσας συσκέψεων

Κατόπιν συνεννόησης

Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου

Υψηλής ταχύτητας Ίντερνετ

Ασύρματο ή ενσύρματο

Χρήση εκτυπωτή/φωτοτυπικού

Γραμματειακή Υποστήριξη

Διανομή εισερχόμενης αλληλογραφίας

Αυτόνομη γραμμή τηλεφώνου

Λευκοί πίνακες σεμιναρίων

Τηλεδιάσκεψη